Η απώλεια ενός αγαπημένου μας προσώπου, μας φέρνει αντιμέτωπους τόσο με συναισθηματικές όσο και με οικονομικές δυσκολίες που μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες στην ποιότητα ζωής μιας οικογένειας. Η έντονη καθημερινότητα καθιστά αναγκαία την ύπαρξη ενός εισοδήματος για τη διατήρηση της οικογενειακής ισορροπίας. Με το πρόγραμμα ασφάλισης ζωής, Εξασφάλιση Οικογένειας, που παρέχεται από τη Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, μπορείτε να φροντίσετε για την οικονομική ανακούφιση των δικών σας ανθρώπων, εξομαλύνοντας την περίοδο προσαρμογής στα νέα δεδομένα.

Με δυνατότητα να λάβουν έως και 15.000€, οι αγαπημένοι σας θα είναι σε θέση να καλύψουν τρέχοντα έξοδα, φόρο κληρονομιάς, δάνεια ή σπουδές. Εμείς θα φροντίσουμε η καταβολή της ασφαλιστικής παροχής να γίνει εντός 24 ωρών από την έγκριση των απαραίτητων εγγράφων. Και μην ξεχνάτε! Η ασφάλιση ζωής είναι μια πράξη ευθύνης και προστασίας για το μέλλον των αγαπημένων σας.

map

Προσιτά ασφάλιστρα που περιλαμβάνουν τις ιατρικές παροχές του προγράμματος Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης και που δεν θα αυξηθούν ποτέ - Ισόβια Ασφάλιση

map

Για όλους τους κατοίκους Ελλάδας ηλικίας 40-85 ετών - Περιορισμένες παροχές τους πρώτους 24 μήνες

map

Καταβολή παροχής σε μετρητά εντός 24 ωρών από την έγκριση των απαραίτητων εγγράφων

map

Δεν απαιτούνται ιατρικές εξετάσεις όταν υποβάλετε αίτηση

map

Διαθέσιμη κάλυψη από 1.500€ - 15.000€

map

Άμεση ασφάλιση από το τηλέφωνο

Με την απόκτηση του προγράμματος, Εξασφάλιση Οικογένειας, έχετε επίσης πρόσβαση στο πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης που παρέχεται από τη Βιοιατρική. Διαβάστε περισσότερα εδώ.Ενισχύστε την Ασφάλισή σας
 • Επιλέξτε τη Διπλή Παροχή Ατυχήματος για να διασφαλίσετε ότι οι αγαπημένοι σας θα λάβουν το επιλεγμένο ασφαλιστικό ποσό εις διπλούν
 • Προσθέστε τον/την σύζυγό σας με έκπτωση

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες και τις εξαιρέσεις στο ενημερωτικό μας αρχείο εδώ.

Διαβάστε περισσότερα
 • Το πρόγραμμα Εξασφάλιση Οικογένειας προσφέρεται από τη 4Life Direct Hellas. Η 4Life Direct είναι ένας ανεξάρτητος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, που από το 2008 προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περισσότερους από μισό εκατομμύριο πελάτες. Η 4Life Direct Hellas έχει καταχωρηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 143066603000 και στο μητρώο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με αριθμό 366440/982.

  Το πρόγραμμα Εξασφάλιση Οικογένειας παρέχεται από τη Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, μέλος ενός ανεξάρτητου ευρωπαϊκού ασφαλιστικού ομίλου, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για όλα τα μέλη της ευρωπαϊκής αγοράς. Η Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited έχει την έδρα της στο Γιβραλτάρ και λειτουργεί στην Ελλάδα με καθεστώς ελεύθερης παροχής υπηρεσιών και σύμφωνα με όλες τις εφαρμοστέες διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού δικαίου ιδιωτικής ασφάλισης.

 • Όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας ηλικίας 40 έως 85 ετών μπορούν να ασφαλιστούν. Δεν απαιτούνται ιατρικές εξετάσεις ή ερωτήσεις ιατρικού ιστορικού με την αίτηση ασφάλισης.

 • Διατίθεται κάλυψη από 1.500€ έως 15.000€. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε αργότερα το επίπεδο κάλυψης, προς τα πάνω ή προς τα κάτω, εντός αυτών των ορίων. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των ασφαλιστηρίων που συνάπτετε, το συνολικό ποσό κάλυψης για κάθε ασφαλισμένο δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 15.000€.

 • Μπορείτε να επιλέξετε να ασφαλίσετε μόνο τον εαυτό σας ή να συμπεριλάβετε τον/τη σύζυγό σας ή τον/τη σύντροφό σας. Μπορείτε επίσης να ασφαλίσετε άλλα μέλη της οικογένειάς σας, όπως τους γονείς ή τους παππούδες σας.

 • Το μηνιαίο κόστος υπολογίζεται με βάσει την ηλικία σας, το ασφαλιστικό ποσό και τον τρόπο που επιλέγετε να πληρώσετε τα ασφάλιστρά σας. Καλέστε μας στο 211 2340 777 για μια εξατομικευμένη προσφορά.

 • Η ασφάλιση ζωής θα προσφέρει στην οικογένεια σας οικονομική στήριξη σε περίπτωση απώλειας της ζωής σας, η οποία θα βοηθήσει στην κάλυψη του φόρου κληρονομιάς, δανείων, σπουδών ή άλλων απρόβλεπτων δαπανών, ανάλογα με το ύψος του ασφαλιστικού ποσού που θα επιλέξετε.

  Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου αποτελεί μια πολύ δύσκολη εμπειρία. Η ελλιπής προετοιμασία μπορεί επίσης να προκαλέσει οικονομικά προβλήματα. Το αυξανόμενο κόστος ιατρικής περίθαλψης, σε συνδυασμό με την ανάγκη αποπληρωμής των δανείων και των προκαταβολών, μπορεί να αποτελέσει απροσδόκητο βάρος για την οικογένειά σας.

  Με την ασφάλεια ζωής, θα είστε σίγουροι ότι οι αγαπημένοι σας θα λάβουν πρόσθετη οικονομική υποστήριξη, η οποία θα τους βοηθήσει να διευθετήσουν τις υποχρεώσεις που πιθανόν να αφήσετε πίσω.

 • Κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Όσο νωρίτερα ασφαλιστείτε, τόσο γρηγορότερα θα νιώθετε σιγουριά ότι σε περίπτωση απώλειας της ζωή σας λόγω ασθένειας ή ατυχήματος, η οικογένειά σας θα διαθέτει επαρκή προστασία όταν το χρειαστεί. Επιπλέον, δεδομένου ότι τα ασφάλιστρα υπολογίζονται με βάση την ηλικία σας και το επιλεγμένο ασφαλιστικό ποσό, όσο νωρίτερα ασφαλιστείτε, τόσο χαμηλότερο ασφάλιστρο θα πληρώνετε!

 • Όχι, τα ασφάλιστρά σας γι’ αυτό το συμβόλαιο δεν θα αυξηθούν ποτέ, ανεξάρτητα από το διάστημα που είστε ασφαλισμένος. Απλώς επιλέγετε το ασφαλιστικό ποσό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Είναι τόσο απλό!

 • Όχι! Σε αντίθεση με άλλα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής, η συγκεκριμένη ασφάλιση δεν απαιτεί καμία ιατρική εξέταση ούτε ερωτήσεις ιατρικού ιστορικού όταν κάνετε αίτηση.

 • Καταλαβαίνουμε ότι αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή και προσπαθούμε να κάνουμε τη διαδικασία αίτησης παροχής όσο το δυνατόν ευκολότερη. Για να κάνετε αίτηση παροχής, καλέστε μας στο 211 2340 904 και κάποιος από τους αρμόδιους ειδικούς αιτήσεων ασφαλιστικής παροχής θα σας εξηγήσει ευγενικά και επαγγελματικά όλη τη διαδικασία. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να βοηθήσουμε και αυτό ακριβώς πράττουμε.

  Τα συνήθη έγγραφα που χρειαζόμαστε είναι ένα συμπληρωμένο έντυπο αίτησης, ληξιαρχική πράξη θανάτου, ιατρικό πιστοποιητικό θανάτου και ένα ακριβές αντίγραφο εγγράφου ταυτοποίησης του ατόμου που υποβάλει την αίτηση (π.χ. διαβατήριο ή δελτίο ταυτότητας). Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να χρειαστούμε επιπλέον έγγραφα, κατά περίπτωση. Αφού εγκριθούν τα απαραίτητα έγγραφα, το αφορολόγητο ποσό θα καταβληθεί σε μετρητά μέσα σε 24 ώρες.

 • Μόλις λάβουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και συμφωνήσουμε ότι η αίτηση είναι έγκυρη, η πληρωμή του αφορολόγητου ποσού θα γίνει εντός 24 ωρών.

 • Το καλύτερο είναι να γνωστοποιήσετε τα στοιχεία του συμβολαίου σας σε κάποιο έμπιστο μέλος της οικογένειάς σας ή έναν κοντινό σας φίλο.

 • Όχι, αλλά η ασφαλιστική παροχή είναι περιορισμένη κατά τους πρώτους 24 μήνες. Λόγω του ότι προσφέρουμε ασφάλιση χωρίς ιατρικές εξετάσεις ή ερωτήσεις ιατρικού ιστορικού, υπάρχει μια αρχική περίοδος 24 μηνών όπου θα λάβετε το πλήρες ποσό της ασφαλιστικής παροχής μόνο σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα. Εάν γίνει αίτηση παροχής για θάνατο που δεν προκλήθηκε από ατύχημα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πληρώσουμε περιορισμένη ασφαλιστική παροχή που ισούται με το 100% των καταβληθέντων μέχρι τότε ασφαλίστρων. Ωστόσο, μετά από αυτήν την αρχική περίοδο, καλύπτεστε για απώλεια ζωής που προκαλείται από ατύχημα, ασθένεια ή φυσικά αίτια, που υπόκεινται στους γενικούς όρους και προϋποθέσεις.

 • Απώλεια Ζωής από Ατύχημα νοείται ο θάνατος που προκαλείται άμεσα, βίαια και ξαφνικά από εξωτερικό και ανεξάρτητο παράγοντα. Ο θάνατος δεν πρέπει να οφείλεται σε ιατρικούς λόγους και πρέπει να έχει συμβεί εντός 180 ημερών από το ατύχημα.

 • Εάν οποιοδήποτε στοιχείο σας αλλάξει, παρακαλούμε ενημερώστε μας όσο το δυνατόν συντομότερα και θα τροποποιήσουμε το συμβόλαιό σας με τις σωστές πληροφορίες.

 • Μόλις συνάψετε τη σύμβαση με τον ασφαλιστή, καλύπτεστε από την ημερομηνία που αναγράφεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Υπάρχουν περιορισμένες ασφαλιστικές παροχές κατά τους πρώτους 24 μήνες.

 • Η ασφάλιση λήγει με την απώλεια ζωής του ατόμου, με ακύρωση του συμβολαίου ή με τη μη πληρωμή των ασφαλίστρων.

 • Τα ασφάλιστρα πρέπει να καταβάλλονται την ενδεδειγμένη ημερομηνία. Ανάλογα με το πόσο καιρό θα ζήσετε, τα συνολικά ασφάλιστρα που πληρώνετε με την πάροδο του χρόνου ενδέχεται να είναι υψηλότερα από το ασφαλιστικό ποσό.

 • Ναι, όπως συμβαίνει με όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που εξαιρούνται από το συμβόλαιο. Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις για να είστε σίγουροι ότι το προϊόν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Οι συγκεκριμένες εξαιρέσεις περιλαμβάνουν:

  • θάνατο που προκλήθηκε από αυτοκτονία ή σκόπιμη ή βαριά βλάβη από αμέλεια εντός 2 ετών από την ημερομηνία έναρξης ισχύος του συμβολαίου
  • θάνατο εντός 2 ετών από την ημερομηνία έναρξης ισχύος του συμβολαίου, ως αποτέλεσμα επήρειας αλκοόλ, ναρκωτικών ή φαρμάκων που εξασθενούν τη νοητική ικανότητα, με εξαίρεση όσων έχουν συνταγογραφηθεί
  • θάνατο ως αποτέλεσμα ενεργούς συμμετοχής του ασφαλισμένου σε έγκλημα (συμπεριλαμβανομένης της απόπειρας διάπραξης εγκλήματος) ή
  • θάνατο ως αποτέλεσμα πολέμου ή τρομοκρατίας
  • Η ασφαλιστική παροχή δεν θα καταβληθεί σε άτομο που σκόπιμα συνέβαλε στο θάνατο του ασφαλισμένου
 • Εάν ακυρώσετε το συμβόλαιό σας οριστικά εντός 30 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης - για οποιοδήποτε λόγο - θα λάβετε πλήρη επιστροφή των καταβληθέντων ασφαλίστρων. Αν ακυρώσετε το συμβόλαιό σας μετά από 30 ημέρες υπογραφής της σύμβασης, δεν θα σας επιστραφούν ασφάλιστρα που έχετε καταβάλλει, εκτός εάν η ασφάλιση βρίσκεται σε ισχύ για τρία έτη, στην οποία περίπτωση θα σας επιστρέψουμε ποσοστό 5% των ασφαλίστρων που θα έχουν ήδη καταβληθεί.

 • Ελπίζουμε να μην προκύψει ποτέ αυτή η ανάγκη, αλλά εάν δεν τηρήσουμε την υπόσχεσή μας παροχής εξαιρετικών υπηρεσιών, παρακαλούμε καλέστε μας στο 211 2340 904 ή στείλτε μας επιστολή στη διεύθυνση:
  Λαγουμιτζή 24, Καλλιθέα
  176 71 Αθήνα, Αττική
  Μπορείτε επίσης να διατυπώσετε κάποιο παράπονο απευθείας στον ασφαλιστικό φορέα, τη Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited στην παρακάτω διεύθυνση:
  Level 3 Ocean Village Business Centre, 23 Ocean Village Promenade, Gibraltar.
  Τέλος, εάν νιώσετε ότι η διαχείριση του παραπόνου σας δεν είναι επαρκής, μπορείτε να το αναφέρετε και στον Συνήγορο του Καταναλωτή, στην ακόλουθη διεύθυνση:
  https://www.synigoroskatanaloti.gr

 • Με την έγκριση της αίτησης παροχής, θα καταβάλουμε το ποσό στον δικαιούχο που έχετε ορίσει στο συμβόλαιό σας.

 • Εάν η ασφάλιση βρίσκεται σε ισχύ για τουλάχιστον τρία έτη θα σας επιστρέψουμε ποσοστό 5% των ασφαλίστρων που θα έχουν ήδη καταβληθεί.

 • Ναι, ανάλογα με το πόσο θα ζήσετε υπάρχει πιθανότητα να πληρώσετε μεγαλύτερο ποσό από την προβλεπόμενη ασφαλιστική παροχή που καταβάλλεται.

 • Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το Πρόγραμμα «Εξασφάλιση Οικογένειας» ή άλλα ασφαλιστικά προϊόντα της 4Life Direct, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας – αφήστε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

  Διαφορετικά, μπορείτε να καλέσετε απευθείας τη 4Life Direct στο 211 2340 904. Θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00.

Βρείτε εδώ όλα τα χρήσιμα έντυπα σχετικά με το πρόγραμμα Εξασφάλιση Οικογένειας

Παρακάτω θα βρείτε τα κύρια έγγραφα για την Αίτηση Ασφαλιστικής Παροχής:
 • Υπογεγραμμένη Αίτηση Παροχής
 • Αντίγραφο ταυτοποίησης δικαιούχου
 • Ληξιαρχική Πράξη Θανάτου
 • Ιατρικό Πιστοποιητικό Θανάτου


Η παροχή καταβάλλεται σε μετρητά εντός 24 ωρών από την έγκριση των απαραίτητων εγγράφων.

Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε Αίτηση Παροχής εδώ.