Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται την Ασφάλεια Ζωής – όμως θα έπρεπε να βρίσκεται στις προτεραιότητές σας

Ασφαλιστείτε το συντομότερο δυνατόν και ξεγνοιάστε!

Η «απόκτηση Ασφάλισης Ζωής» δεν βρίσκεται συνήθως ανάμεσα στους στόχους μας για τη Νέα Χρονιά. Πιθανόν να μην είστε βέβαιοι εάν χρειάζεστε ασφάλεια ζωής ή ίσως να μην γνωρίζετε πώς να επιλέξετε την κατάλληλη ασφάλιση για εσάς καθώς και το κόστος. Επίσης, όπως συνηθίζεται, μπορεί να μην έχετε σκεφτεί καν την ασφάλιση ζωής.

Χρειάζεστε πραγματικά ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής;

Είναι πολύ πιθανό να θεωρείτε πως δεν χρειάζεστε ασφάλεια ζωής. Κάτι που δεν ισχύει βέβαια για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα, εάν κάποιος από την οικογένειά σας – τα παιδιά, ο σύντροφος ή οι γονείς για παράδειγμα – βασίζεται στο εισόδημά σας, η ασφάλιση ζωής είναι κάτι που δεν πρέπει να αμελήσετε.

Πόσο θα κοστίσει;

Ευτυχώς, η ασφάλεια ζωής δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι κάτι ακριβό. Το ασφάλιστρο μπορεί να ξεκινά από €8.50 το μήνα, δηλαδή λιγότερο από 30 λεπτά την ημέρα. Για πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το κόστος, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα και θα σας καλέσουμε.

Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη ασφάλιση για εσάς

Στη 4Life Direct, δεν σας υποβάλλουμε σε ιατρικές εξετάσεις ούτε εξετάζουμε την κατάσταση της υγείας σας. Το ασφαλιστικό ποσό δεν θα μειωθεί ποτέ και μπορείτε να ασφαλιστείτε εσείς οι ίδιοι ή και μαζί με το/τη σύντροφό σας. Όλη η διαδικασία γίνεται μέσω τηλεφώνου και δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε.

Όσο για τους στόχους της Νέας Χρονιάς;

Είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αθετούν τις υποσχέσεις του Ιανουαρίου. Η οικογένεια είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που έχουμε. Ας βεβαιωθούμε πως θα φροντίσουμε τους αγαπημένους μας και δεν θα αθετήσουμε αυτή την υπόσχεσή μας.