Η 4Life Direct και η Προστασία Δεδομένων

Όπως ίσως έχετε ακούσει από τους άλλους αγαπημένους σας ιστότοπους, ξεκινούν νέοι νόμοι για την προστασία των δεδομένων σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένου του GDPR στην Ευρώπη). Για να συμβαδίσει με αυτούς τους νέους νόμους, η 4Life Direct ενημερώνει την πολιτική απορρήτου της από τις 25 Μαΐου 2018. Η νέα πολιτική περιλαμβάνει νομικές ενημερώσεις, είναι ευκολότερη στην ανάγνωση και πλοήγηση και εξηγεί πώς μοιράζουμε δεδομένα για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην αναθεωρημένη πολιτική απορρήτου εδώ.

Ακολουθούν μερικές από τις αλλαγές που πραγματοποιούμε στην πολιτική απορρήτου:

  • Βελτιωμένη πλοήγηση και πιο φιλική προς το χρήστη γλώσσα. Έχουμε διαμορφώσει εκ νέου την πολιτική μας με σαφέστερη γλώσσα, επικεφαλίδες και συνδέσμους που σας επιτρέπουν να βρείτε πιο εύκολα τις σημαντικές πληροφορίες.
  • Περισσότερος έλεγχος των πληροφοριών σας. Σας διευκολύνουμε να ελέγχετε τις πληροφορίες που μας παρέχετε. Η πολιτική μας εξηγεί πώς μπορείτε να κάνετε επιλογές σχετικά με τις πληροφορίες σας και τα μέτρα που έχουμε θέσει σε εφαρμογή για να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευθήκατε με τα προσωπικά σας στοιχεία - γνωρίζουμε την άγρια κατάσταση που επικρατεί εκεί έξω στο διαδίκτυο και εκτιμούμε την επιλογή σας να διατηρήσετε την επαφή μαζί μας όσον αφορά στην ασφάλεια ζωής. Δουλεύουμε σκληρά για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας και να σας παρέχουμε σχετικές και χρήσιμες πληροφορίες.